Skill har utökat samarbetet med Scanfil, ett industriföretag i Åtvidaberg som är specialiserat inom tillverkning av medicintekniska produkter och avancerad rörlig mekanik såsom mynt-och sedelhantering. I tidigare samarbete har Skill hjälpt till med bemanning på tjänstemannasidan men får genom detta nya avtal även chansen att erbjuda bemanning på kollektivsidan.

-Vi har sett ett behov av att stärka upp bemanningen inom främst tekniknära tjänster, vilket nu blir möjligt genom detta avtal. Vi har varit mycket nöjda med det tidigare samarbetet med Skill och är glada att kunna utöka det, säger Steve Creutz, VD på Scanfil.

Skill erbjuder kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Tjänsteutbudet består i huvudsak av rekrytering samt bemanning med kunder främst inom industri och IT.

- Vi på Skill vill alltid vara lyhörda för kundernas behov. Vi är därför mycket glada över att ha fått förtroendet att förse ett så mångfacetterat företag som Scanfil med rätt kompetens, säger Magnus Sjöholm, kundansvarig på Skill.