Det var i Januari beslutet togs om att starta en ny InomhusFestival i Norrköping med inriktning Electronic Dance Music. Efter att flera stora festivaler lagts ned och känslan av att skapa något eget blev för stort så tryckte vi på GO och släppte den stora nyheten om Freedom.

Intresset i Sverige växer lavinartat just i dessa musikgenrer så det känns jätteroligt att få vara med och göra den svenska scenen större kring detta! Dans, musik och gemenskap är mycket viktig för oss människor.

-Vi valde att köra på 3scener med 24 artister så att så många människor som möjligt ska få se sina favoritartister, men också att få ge publiken möjligheten att upptäcka något för dem kanske helt nytt inom andra genrers. Det finns verkligen mycket vackert att uppleva bara man är lite öppensinnad. Säger Billy Skullman

- Vi valde att samarbeta med Bombee Event Production gällande ljud och ljus då vi ansåg att de är ledande i Sverige. De kommer vara både Eldkastare, Kolsyrekanoner, Rökmaskiner, Laser och en hel vägg med HD-Ledskärm. Vi gillar att satsa på kvalite och att ha de som grundpelare för framtiden. Detta är bara början och det finns redan i dagsläget ideer på hur man kan utveckla detta koncept. Säger Billy Skullman

För mer information om artister, eventet, biljetter och tider rekommenderar vi Facebooksidan Freedom - IndoorFestival. Vi finns även på Instagram under samma namn.

//Freedom Crew