Catrin och Magnus Ravander bor och arbetar i Stockholm.

– Jag och Catrin har ett stort intresse för inredning, design och arkitektur och vi har alltid sagt att vi skulle vilja göra något inom det området, säger Magnus Ravander.

Catrin Ravander är uppvuxen i Loftahammar och hon och Pärnilla Moore är barndomsvänner. En dag ringde Pärnilla Moore till Catrin och Magnus Ravander.

– Pärnilla sa att hon hade bestämt sig för att sälja och frågade om vi var intresserade. Hon ville lämna över till några med kunskap, engagemang och driv, berättar Magnus.

Magnus Ravander poängterar att han och Catrin investerar i verksamheten och överlåter det dagliga arbetet på plats till Jonna Nilsson, som har arbetat i butiken en längre tid. Magnus och Catrin Ravander har båda krävande heltidsjobb, vilket gör att de inte har några möjligheter att delta i det dagliga arbetet i Västervik.

– Jonna Nilsson blir butikschef och kommer att driva bolaget, säger Magnus.

Framtidsplanen är att renodla butiken. Catrin och Magnus Ravander är båda entreprenörer och har erfarenhet av att äga och driva företag.

– Vi tänker enbart satsa på skandinavisk design och lägga större fokus på möbler. Samtidigt vill vi också lyfta fram noga utvalda regionala och lokala designers.

De har också planer på att utveckla hemsidan samt erbjuda konsumenter och företag inredningshjälp.

– Vi vill öka kunskapen om inredning. Vad ska man exempelvis tänka på när man inreder en hall.

Moore kommer fortsätta att heta Moore living concept store och butiken kommer att fortsätta att ligga i samma fastighet som Elon i Allén i Västervik.