När vi träffas på flyttfirman Lika som bärs kontor på Slottsgatan är Frida Wygler nyss hemkommen från en ridtävling i Sundbyholm utanför Eskilstuna. Hon plockade hem vinsten i fredagens tävling och kom femma i söndagens final.

– Tidigare tävlade jag internationellt, men nu blir det bara Sverige.

Frida Wygler satsade länge stort på ridningen, tävlade, drev en blogg och drömmen och målet var att bli elitryttare. Men sedan bytte hon bana. Hon arbetade extra för Lika som bär under gymnasietiden och när hon tog studenten fick hon två erbjudanden: det ena att arbeta med hästar i Skåne, det andra som kontors- och personalchef på Lika som bär. Hon valde det senare.

– Det var ett svårt beslut, men det baserades på den enorma erfarenhet och personlig utveckling jag skulle få. Idag är jag glad över det beslutet, här är jag i en grupp av fantastiska människor och jobbet passar mig perfekt.

Men ridningen är fortfarande en stor del av hennes liv och hon har mycket nytta av det i sitt arbete som kontorschef.

– Framförallt när det gäller struktur och ordning och reda.

Nu ansvarar hon för den dagliga driften hos Lika som bär, koordinerar de cirka 30 anställda och sköter bland annat fakturering och kundfrågor. Frida Wyglers signum är att komma med snabba lösningar på till synes olösliga problem. Det kan vara sådant som att ordna fram personal när alla är fullbokade.

– En gång ringde en kund och sa att de behövde sex gubbar inom en timme. Alla var fullbokade, men jag vred och vände, tog någon här och någon där. En timme senare stod det sex gubbar redo. Det är så jag jobbar, det handlar om vilja och att vara lösningsfokuserad.

Det viktigaste för en ledare är att lyfta dem runt omkring sig och vara rättvis, säger hon.

– Alla människor har lika värde. Det är något som är väldigt viktigt för mig och för företaget, vi har många personer med olika bakgrunder och det är viktigt att ge alla samma chans.

Enligt hennes chefer kommer Frida Wygler säkerligen hittas på "större uppdrag" i framtiden. Men vad tror hon själv?

– Det är ingen plan jag har att bli chef. Mina vänner är ute och reser och pluggar och det är väl något som jag också vill göra sen. Men jag har inte kommit så långt i min planering än, just nu tycker jag bara att det är jättekul att vara med här när företaget växer.