Nattklubbsverksamheten har gått under en mängd olika namn på sistone. Harrys, Sky och Lux har alla prövat sina vingar – med blandade resultat.

Måndagsklubben blev ett fenomen som lockade tusentals besökare – varje år. Nattklubbskonceptet tvingades lägga ner i april 2015 och något år därefter gick Sky Nightclub i graven.

Det dröjde nästan ett år innan någon valde att satsa i lokalerna igen. Krogverksamheten gick då under namnet Lux och ambitionen var att erbjuda dansgolv, loungeavdelning och utomhuskök.

Artikelbild

Drygt ett halvår senare försattes bolaget, TK Norden AB, i konkurs. Företagets resultatrapport visade att verksamheten dragit på sig stora skulder under tiden som man varit verksamma på orten.

Hans Roth, konkursförvaltare, var hoppfull kring att verksamheten skulle kunna säljas vidare. Sedan dess har det stått still. Hittills har ingen valt att ta över lokalerna.

”Fastighetsägaren förhandlade med ett antal intressenter. Detta drog ut på tiden och föll sedan platt. Konkursboet lämnade lokalen för ett antal månader sedan efter att inkråmet sålts. Vad som hänt sedan vet jag ej”, skriver Hans Roth i ett mailsvar.

Det är i skrivande stund oklart vad som kommer hända med nattklubbslokalerna.

Vi har utan framgång sökt kommentarer från fastighetsförvaltaren Daniel Blixt.