Erik kommer närmast från tjänsten som ekonomichef i Vadstena kommun. Han har från tiden innan dess lång erfarenhet av att arbeta med företagsaffären inom bank med ett förflutet inom Nordea, där han var ansvarig mot stora företag och organisationer i Östergötland, Södermanland och Gotland. Dessförinnan arbetade han som ekonomichef på ett IT-företag.

– Det känns spännande att komma till ett samhällsengagerat bolag som ägs av kunderna och som har en helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling, säger Erik Hagström. Länsförsäkringar Östgöta har en stark position i regionen och potential att bli en ännu större aktör på just företagsmarknaden.

– Det känns mycket bra att ha knutit Erik till oss för tjänsten som företagsmarknadschef på Länsförsäkringar Östgöta. Som lokalt kundägt bolag måste vi kunna svara upp mot kundernas förväntningar på oss och erbjuda den bästa kundupplevelsen. Vi vill med den ambitionen även växa med fler företags- och lantbrukskunder. Erik som person och med sina tidigare erfarenheter kommer vara mycket värdefull för oss på denna resa och vi hälsar honom varmt välkommen, säger Filip Apelstav, bankchef på Länsförsäkringar Östgöta.

För mer information kontakta gärna:

Filip Apelstav, bankchef, Länsförsäkringar Östgöta, tel: 076-140 42 33,

filip.apelstav@LFostgota.se

Helena Lövgren, pressansvarig, Länsförsäkringar Östgöta, tel: 0702-49 31 58,

helena.lovgren@LFostgota.se